AVÍS LEGAL

Complint la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, i com a propietària d'aquest lloc web, Bascara Food informa als usuaris d'aquesta web, que la seva denominació social és a: C / Girona, 9 17483 Bàscara, Girona. CIF: 40461668-E

ACCÉS A LA WEB

L'accés i utilització d'aquesta web és lliure i gratuït, és de rigorós compliment l'acceptació tant de les condicions d'ús que es mostren en aquest avís legal, així com de la política de protecció de dades de caràcter personal de Bascara Food (veure política de privacitat).

Per a qualsevol dubte, o consulta posem a disposició dels nostres usuaris telèfon i mail de contacte, perquè puguin comunicar-se amb nosaltres.

RESPONSABILITATS PER ERRORS O CANVIS DE CONTINGUT

Bascara Food no té cap responsabilitat derivada de la informació publicada al seu lloc web, sempre que aquesta informació hagi estat manipulada o introduïda per un tercer aliè a aquest.

Bascara Food podrà en tot moment modificar, suprimir o afegir, sense previ avís, excepte en el cas de les garanties expresses de privacitat i confidencialitat, qualsevol informació o serveis continguts en el seu lloc web, així com la seva configuració o ubicació en el lloc.

Bascara Food no pot garantir que tota la informació de les seves pàgines sigui correcta i actualitzada en tot moment, ja que poden haver-hi errades, així com inerrupciones, avaries o desconnexions, de manera que Bascara Food no assumeix cap responsabilitat derivada de la possible falta de veracitat , integritat, actualització o precisió de les dades o informacions que contenen la seva web.


POLÍTICA DE DEVOLUCIONS

Davant d'una eventual ruptura durant el transport o mal estat del producte, Bascara Food, s'encarrega de la seva recuperació i li prepara un nou enviament immediatament. De la mateixa manera, oferim la possibilitat de retornar o reemplaçar part o la totalitat de la seva comanda en el cas que el producte rebut no estigués en condicions o, simplement, no satisfés les seves expectatives.


PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tot el contingut d'aquest lloc web (textos I imatges), són propietat de Bascara Food o, si escau, de tercers, i tots els drets de propietat industrial i intel·lectual estan reservats. L'usuari podrà sempre visualitzar el contingut d'aquest lloc web, imprimir-lo, copiar-lo i emmagatzemar-lo únicament i exclusivament per a ús personal i privat, queda prohibida la seva utilització i distribució amb fins comercials.

Bascara Food autoritza l'establiment d'enllaços, hipervincles o links a qualsevol de les pàgines d'aquest lloc web des de llocs web de tercers sempre que no perjudiquin Bàscara Food.

Bascara Food autoritza la menció dels seus continguts en llocs web de tercers sempre que es tracti d'una reproducció parcial, i que el contingut no sigui modificat, i faci esment que aquesta reproducció és propietat de Bascara Food, havent sempre acompanyar-se d'un enllaç de hipertext a la pàgina on es troba el contingut original. de manera que l'usuari sigui reedirigido a la URL de Bascara Food.

PROTECCIÓ DE LES DADES PERSONALS

Totes les dades facilitades pels usuaris han de ser sempre propis i certes. L'usuari és l'únic responsable de la falsedat de totes les informacions facilitades que puguin causar dany o perjudici a Bàscara Food, o a tercers.

Per la seva banda, i de conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i la seva normativa de desenvolupament, Bascara Food garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades personals facilitades per tots els usuaris, els quals seran incorporades a un fitxer automatitzat i utilitzat únicament i exclusivament per a les finalitats indicades. Els usuaris podran, sempre tenir el dret de modificar, rectificar o cancel·lar les seves dades d'accés. Per a més informació, consulteu la política de privacitat i protecció de dades de Bascara Food

Bascara Food declara no utilitzarà mai galetes per a l'obtenció de dades personals, només s'utilitzen galetes per emmagatzemar informació tècnica per tal de facilitar la navegació i l'accessibilitat del lloc web.

CONCLUSIONS

Bascara Food, podrà, revisar els termes i condicions que es troben en aquest Avís Legal per mitjà de l'actualització d'aquesta pàgina.


Accept

Si continuas navegando por este sitio se entiende que aceptas nuestra política de uso de cookies y que tienes más de 18 años.